top of page

Photobooth huren Antwerpen

Iets unieks aan jouw verjaardag, feest of evenement toevoegen ?

Wil jij iets unieks aan jouw verjaardag, evenement of feest toevoegen waar iedereen plezier van heeft en nog lang over zal napraten? Dan is een photobooth huren in Antwerpen een goed idee! Met de photobooth maak je zelf een reeks foto’s die direct worden uitgeprint. Door een photobooth te huren in Antwerpen weet je zeker dat niemand deze dag zal vergeten en iedereen met een leuke herinnering naar huis gaat.

 

De photobooth van 321Photobooth is uniek en anders dan andere photobooths! Bij 321Photobooth kun je een photobooth huren in Antwerpen waarbij tot maar liefst 8 personen tegelijk op de foto kunnen. Waarom onze photobooth voor jouw feest of evenement huren? De photobooth is een leuk idee en geschikt voor iedere leeftijd. Jong en oud, iedereen kan er gebruik van maken en iedereen zal een leuke herinnering van deze speciale dag, of nacht er aan overhouden! Daarnaast is onze photobooth geschikt voor elk soort feest. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest, een evenement op werk, een borrel met je collega’s of teamgenoten, een bruiloft of bijvoorbeeld een afscheidsfeest. Zo kan iedereen aan het einde van het feest een leuk aandenken mee naar huis nemen en zal de gezellige dag lang bijblijven! De photobooth is ook geschikt voor promotiedoeleinden. Wist je dat je onze photobooth kunt huren in omgeving Antwerpen?

 

Het unieke concept van 321Photobooth is dat wij elk thema voor jouw feest mogelijk maken! Heb jij specifieke decors of props in gedachten en wil je deze benadrukken op het feest? Dat kan! We bepalen samen met jou de sfeer bij het thema dat jij voor ogen hebt. Wij hebben al een aantal bestaande thema’s waar je uit kunt kiezen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om een thema of decor op maat te maken. Denk bijvoorbeeld aan jouw bedrijfslogo, een specifieke naam, leeftijd voor een verjaardagsfeest of wat je ook in gedachten hebt! Photobooth huren in Antwerpen? De photobooth van 321Photobooth geeft gegarandeerd succes op iedere feestlocatie!

 

Ben jij van plan om binnenkort een photobooth te huren voor op jouw feestlocatie in Antwerpen? Dan ben je bij 321Photobooth aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en hopelijk tot snel.

Prijs photobooth huren printouts 469 euro Antwerpen.jpg

Bekijk prijzen & opties

€ 469

bottom of page