top of page

Bekijk fotostrips van afgelopen evenementen hiernaast om een idee te krijgen wat je kan verwachten of om alvast inspiratie te krijgen qua design die jullie graag hebben op de printout van je volgende evenement.

Onze photobooth is de beste aanvulling voor uw komende bedrijfsevent, teambuilding evenement of feest. Een photobooth huren bij ons is zeer gemakkelijk via de reservatiepagina. Wij zorgen graag voor een aangepaste photobooth/fotobooth voor uw evenement/feest.

Photobooth in Leuven-Brussel-Antwerpen-Mechelen bedrijfsevenementen

Voor de beste ervaring stellen we de photobooth in op thema van uw evenement. Gelieve specifieke voorkeuren op tijd door te geven zodat we dit goed voor u kunnen voorbereiden. Graag maken we uw volgende bedrijfsevenement, trouwfeest of verjaardagsfeest één om nooit te vergeten! 📸

Praktisch spreken we af wanneer we ter plekke de photobooth komen installeren en ook voor deze nadien weer te komen ophalen. Bij de optie greenscreen kunnen we zelf een greenkey-achtergrond maken maar het is zeker ook mogelijk dat u zelf  1 naar ons doorstuurt die wij dan instellen voor gebruik met de booth. Bij de greenscreen plaatsen we 2 fotolampen om de greenscreen goed te belichten.

We zorgen graag voor een aangepaste photobooth ingesteld op maat van uw evenement.

Vragen of opmerkingen? Stel ze gerust.

We zijn steeds bereikbaar per mail of telefoon.

fotobooth voorbeeld.jpg

De beste photobooth om te huren voor uw komende bedrijfsfeest, teambuilding of ieder evenement.

Printout strookje booth afgelopen evenementen.jpg
_prijzen 321photobooth.jpg
Voorbeeld fotostrips photobooth antwerpen.jpg

Fotostrips op maat van uw feest.

Wij werken steeds op maat van uw event.

Antwerpen bedrijfsfeest photobooth met greenscreen centrum stad.jpg
bottom of page