top of page

Huur een 360º Videobooth

Onze moderne 360 videobooth brengt uw event naar het volgende niveau.

Breng je event naar het volgende niveau met de 360° videobooth / spinner. Onze 360 booth wordt steeds verhuurd samen met een host/bediende die zorgt voor 360 graden filmpjes van de hoogste kwaliteit. We gebruiken een professionele Canon videocamera die mee met jou/jullie ronddraait met belichting ! De standaard configuratie: Paaltjes om de booth af te bakenen, de 360 booth/spinner zelf, rode loper, stand met HD- TV scherm om de leukste video’s continue af te spelen tijdens het evenement.

Perfect voor op bedrijfsevents, beurzen of op andere feesten waar de videobooth mag zorgen voor een unieke ervaring met 360 graden video's. 

Uw keuze tussen:

Prijslijst 360 videobooth - spinner.jpg

3 uur 360º experience

€950 ex btw

4 uur 360º experience

€1150 ex btw

4+ uur 

360º experience

Neem contact op.

Alle opties: 3 uur lang 360 graden video's ervaring met host - 360 videobooth 950 ex btw -4 uur lang 360 graden ervaring met host - 1150 ex btw -

Voor 4u + of meerdere dagen? Gelieve contact op te nemen.

Voorbeeld van de 360 booth:

De 360 booth is ideaal om uw event net dat tikkeltje interessanter te maken.

Met de slow-motion beelden gemaakt door een professionele CANON camera en goede belichting kom je tot unieke filmpjes die leuk zijn om te delen of achteraf te gebruiken voor promo's van het event.

We passen de videobooth graag aan met aangepaste overlays met bijvoorbeeld bedrijfslogo op de video's of aangepaste emails die verstuurd worden om de foto te downloaden of te delen met bijvoorbeeld een tekst en link naar uw enquête, stel ons gerust de vraag, we zullen dit hoogstwaarschijnlijk wel kunnen instellen voor u.

321photobooth helpt bedrijfs- of persoonlijke feesten nog beter te maken via onze photobooth-dienst aan te bieden of met onze 360º video/spinnerbooth!

Voorgaande klanten

Sdworx recensie photobooth.jpg
Eurocontrol recensie photobooth.jpg
Finvision recensie photobooth.jpg
IO Digital recensie photobooth.jpg
Witron recensie photobooth.jpg
Vakbeurs

BEURS

Uw stand op een beurs nog wat interessanter maken.

Bedrijfsevenement

BEDRIJFSEVENT

Uw bedrijfsevent naar het volgende niveau brengen!

DJ-audiomixer

FEEST

Feestvieren met onze 360 booth

Top bij bedrijfsevents:

Organiseer je een bedrijfsfeest en heb je graag wat extra animatie voor de aanwezigen. Onze 360 video /spinner booth ervaring garandeert een succes met blijvende herinneringen in het formaat van korte slow motion video’s. Tijdens het event zullen deze leuke filmpjes in de spotlight komen op de display-stand.  Bestel de 360 videobooth ervaring vanaf 3 uur lang met host(ess) - €950 ex btw, bekijk de prijslijst voor alle mogelijkheden

Ideaal op beurzen:

Een 360 graden ervaring trekt makkelijker geïnteresseerden aan naar jullie stand op de beurs. Maak de stand van jullie bedrijf nog interessanter met onze video booth. We stellen de overlay typisch in zodat jullie bedrijfslogo rechts onderaan zichtbaar is en de foto wordt doorgestuurd via mail met een aangepaste mail met jullie gewenste tekst en bedrijfslogo bovenaan.

De ingegeven mailadressen kunnen overigens ook bezorgd worden nadien aan de organisator van het event voor bijvoorbeeld marketing doeleinden.

 

Ideal op uw trouwfeest:

Zoek je iets om jullie trouw nog wat unieker te maken? De 360 video / spinner booth - ervaring zorgt voor een uniek perspectief van jullie huwelijksfeest en zorgt voor leuke herinneringen tot jaren nadien.

Volledig aangepast op maat van uw event:

Wil je een logo als overlay voor de 360º  videos?

Een aangepaste mail met uw (bedrijfs)logo, tekst en eigen (bedrijfs)naam in de afzender voor gasten die de video graag verzenden naar hun eigen email?

Had je graag alle email-adressen nadien voor marketingdoeleiden?

We gaan voor het uiterste om U de beste ervaring te bieden, stel gerust de vraag, kans is groot dat we het kunnen regelen voor u.

bottom of page